Occasions

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een van onze occasions? Kom dan eens langs om de auto in het echt te zien. U kunt binnen onze openingstijden altijd zonder afspraak binnen lopen. Wilt u een proefrit maken? Laat het dan vooraf even weten, dan zetten wij de auto voor u klaar.

Autobedrijf Wesley Swinkels heeft altijd aantrekkelijke occasions voor eerlijke prijzen staan. In onze showroom kunt u de occasions rustig bekijken. Interesse in een proefrit? Laat het ons weten. De occasions die wij verkopen zijn altijd betrouwbaar en technisch helemaal in orde. Daarom geven wij standaard 3 maanden garantie op onze occasions van boven de 3000,- euro. Mocht er toch iets mee aan de hand zijn? Wij staan bekend om onze goede service.

Onze occasions zijn vaak jonge gebruikte personenauto’s met eigenschappen waardoor ze interessant zijn voor een brede doelgroep. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: lage kilometerstand, interessante opties zoals airco, elektrische ramen, parkeersensoren, stoelverwarming etc. De tweedehands auto’s zijn soms nog zo jong of hebben zo weinig kilometers op de teller staan dat ze bijna nieuw zijn.

Wilt u meer weten? Ga direct naar onze contact pagina.